Taktvätt Stockholm

Taktvätt i Stockholm

Behöver du hjälp med taktvätt i Stockholm?

På Fasadmetoder har vi både bred kompetens och kunskap när det gäller taktvättning. Vi anpassar alltid tvättningen av taket efter lämpligaste metoden för just ditt tak.

Allt för många tak i Stockholm är idag svarta av alger, lavar och mossa på grund av föroreningar i luften. Smutsiga tegelpannor och betongpannor behåller fukten längre än rena takpannor och risken för frostsprängning vintertid ökar markant.

Ett dåligt underhållet tak gör att livslängden på taktäckningen blir kortare och på sikt leder det till skador på taket. Ett rent tak håller längre och ökar fastighetens värde.

Taktvätt kan utföras på olika sätt

Innan man utför en taktvätt är det viktigt att först avlägsna mossklumpar och grov smuts. Taktvätten utförs med stor försiktighet för att eliminera risken för att skada tak och takpannor.

En taktvätt ska utföras av kompetent och välutbildad personal

En professionell tvättning av taket ställer stora krav på entreprenören. Taktvätt på höga höjder, lutande tak, vindförhållanden och hala underlag är bara en del av arbetsdagen. Därför är säkerheten viktig när man tvättar tak och ibland behövs även en kontrollant på gatan nedanför vid tvättning i stadsmiljö och flerbostadshus.

Tvättar plåttak på fastighet i Stockholm

När du anlitar Fasadmetoder i Stockholm så garanterar vi dig en professionell taktvätt utförd av kompetent och välutbildad personal. Vi utför även fasadtvätt i Stockholm.

Intresserad av offert på taktvätt i Stockholm?

Kontakta oss för ett förslag på åtgärder samt offert på en taktvätt. Kontakta oss direkt på telefon: 08-730 10 10 eller fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

    Detta hjälper oss att förhindra skräppost. Tack!