Fasadtvätt Stockholm

Fasadtvätt i Stockholm på större fastighet

Vi utför fasadtvätt i Stockholm med högtrycksrengöring

Behöver du hjälp med fasadtvätt och en effektiv rengöring för din fastighet i Stockholm till en rimlig kostnad? Då har du kommit helt rätt. På Fasadmetoder har vi specialiserat oss på att rengöra och tvätta fasader med högtrycksrengöring på villor, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter.

Många av de fasader som vi tvättar kan vara väldigt nedsmutsade av ibland flera decenniers smuts och sotpartiklar. Ett lyckat resultatet efter en utförd fasadtvätt beror på att rätt arbetsmetod och att passande rengöringsmedel används med hänsyn till fasadens och underlagets skick. Det är därför viktigt att en besiktning utförs av fasadens ytskikt innan tvättningsarbetet påbörjas.

Varför fasadtvätt och underhåll?

Många fasader i Stockholm är ofta rejält nedsmutsade och täckta med sot från avgaser eller angripna av alger. Det största problemet är att både smutsen och algerna binder fukt vid fasadytan. Det kan i sin tur medföra frostsprängningar, sprickbildningar och missfärgningar på fasaden.

För dig som fastighetsägare är det viktigt med kunskap om att de sprickor och frostsprängningar som uppstår i fasaden kan medföra kostsamma problem om regnvatten och fukt tränger in i den skadade ytan.

En regelbunden tvättning och rengöring av fasadytan är ett enkelt och prisvärt sätt att undvika kostsamma fasadrenoveringar. En korrekt utförd fasadtvätt ger inte bara fasaden ett trevligare utseende. Rengöringen är en bra investering för dig som fastighetsägare eftersom den även förlänger livslängden på din fasad.

Efter en ordentligt utförd fasadrengöring kan vi även hjälpa dig med att impregnera och klotterskydda fasadens yta.

Fasadtvätt i Stockholm på fastighet med betongfasad
 Fasadtvätt före och efter rengöring av fasad. Markant skillnad mellan gammal och ny fasadyta efter tvättning.

 

Besiktning av fasaden och förslag på lösning

Vi kommer ut till din fastighet för att utföra en besiktning och bedömning av din fasad, husgrund, mur eller det projekt du behöver hjälp med. Vi utför en besiktning på plats för att kunna göra en uppskattning av omfattningen på rengöringsarbetet. Du får förslag på lösning och en offert på arbetet.

Fasadmetoder är stationerade i Stockholm och vi hjälper fastighetsägare att få rena och snygga fasader fria från smuts och vanprydande klotter till en rimlig kostnad, utan att skada husets fasad eller omkringliggande miljö.

Tveka inte att höra av dig till oss på Fasadmetoder i Stockholm för en fasadtvätt eller om du har problem med klotter. Vi utför även klottersanering.

Lång erfarenhet och kunskap av fasadtvätt och rengöring

Fasadmetoder i Stockholm startade 1991 och har idag 28 års erfarenhet i branschen. När vi tvättar fasader använder vi vår kunskap och välbeprövade metoder som vi vet fungerar.

Vid våra uppdrag använder vi en specialbyggd tvättbil som är fullt utrustade med allt vi behöver för våra rengöringsuppdrag. Oavsett om vi ska rengöra fasader, tak eller ta bort klotter använder vi alltid miljögodkända kemikalier som är skonsamma mot miljön.

Vi har god erfarenhet och kunskap av att tvätta fasad med högtryckstvätt oavsett om vi tvättar tegelfasad, putsad fasad eller plåtfasad. Vi har även god erfarenhet för tvättning av soprum, tak, garageuppfarter, murar mm.

Är du i behov av att tvätta din fasad med högtryckstvätt? Vi har avlägsnat det mesta när det gäller nedsmutsning, klotter, färger, oljespill, etc. från i stort sett alla olika typer av ytor.

Specialister på fasadrengöring med högtryck

Vi har specialiserat oss på rengöring av fasader på fastigheter där vi utför tvättningen med hetvatten och högtryckstvätt. Vi utför även andra former av tvättningar enligt våra kunders önskemål såsom taktvätt, rengöring av sten och markplattor, soprum, sopstationer och murar mm.

Är du intresserad av en offert på fasadtvätt i Stockholm?

Kontakta oss för förslag på åtgärdsprogram samt offert för fasadtvätt i Stockholm. Kontakta oss direkt på telefon: 08-730 10 10 eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.


    Detta hjälper oss att förhindra skräppost. Tack!

    Har du problem med illaluktande soprum eller sopstation?

    Förutom fasader så utför vi även tvättning av soprum och sopstationer som ofta ger en illaluktande och ofräsch miljö som fastighetsskötaren har svårt att underhålla. Efter en högtrycksrengöring kan vi även hjälpa dig med att måla och behandla fasad, tak, golv och väggar vid behov.