Fasadtvätt i Stockholm

Fasadtvätt i Stockholm på större fastighet

Är din fasad smutsig och i behov av en fasadtvätt? Vi kan hjälpa dig med en korrekt utförd rengöring av din fasad i Stockholm till en rimlig kostnad.

Vi har specialiserat oss på att tvätta fasader med högtrycksrengöring på villor, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter.

Rätt metod av fasadtvätt med högtrycksrengöring

Många av fasaderna vi tvättar och rengör kan vara väldigt nedsmutsade, ibland av flera decenniers smuts och sotpartiklar. För att få en korrekt utförd fasadrengöring är det därför viktigt att börja med en besiktning av fasadens ytskikt innan tvättningsarbetet kan påbörjas.

För att uppnå ett lyckat slutresultat på tvättningsarbetet krävs en kombination av kunskap och erfarenhet samt att använda rätt arbetsmetod. Ska rengöringsmedel användas eller inte?

Om fasaden är ordentligt nedsmutsad och rengöringsmedel behöver användas är viktigt med ett korrekt anpassat rengöringsmedel som används med hänsyn till fasadens och underlagets skick.

Varför underhålla och tvätta fasaden?

Många fasader på fastigheter i Stockholm är ofta rejält nedsmutsade och täckta med sot från avgaser eller angripna av alger. Det största problemet är att både smutsen och algerna binder fukt på fasadytan. Det kan i sin tur medföra frostsprängningar, sprickbildningar och missfärgningar på fasadens yta.

För dig som fastighetsägare är det viktigt att veta att de sprickor och frostsprängningar som uppstår i fasaden kan medföra kostsamma problem om t.ex. regnvatten eller fukt tränger in i den skadade fasadytan.

För att undvika dessa problem är en regelbunden tvättning och rengöring av fasadytan ett relativt enkelt och prisvärt sätt att undvika kommande och kostsamma fasadrenoveringar.

En korrekt utförd fasadtvätt ger inte bara fasaden ett trevligare utseende. Rengöringen är en bra investering för dig som fastighetsägare eftersom den även förlänger livslängden på din fasad.

Efter en ordentligt utförd fasadrengöring kan vi även hjälpa dig med att impregnera och klotterskydda fasadens yta.

Fasadtvätt i Stockholm på fastighet med betongfasad
 Fasadtvätt före och efter rengöring av fasad. Markant skillnad mellan gammal och ny fasadyta efter tvättning.

 

Besiktning av fasaden yta och förslag på lösning

En bedömning av fasadens yta är ett måste innan tvättningsarbetet påbörjas. Vi kommer ut till din fastighet för att utföra en besiktning och bedömning av din fasad.

Vi utför en besiktning på plats för att kunna göra en uppskattning av omfattningen på rengöringsarbetet. Efter det får du förslag på lösning och en offert på arbetet.

Lång erfarenhet och kunskap av fasadtvätt

Fasadmetoder finns i Enskede och startade 1991. Vi har över 30 års erfarenhet inom tvätt- och saneringsbranschen. När vi tvättar fasader använder vi vår kunskap och långa erfarenhet av välbeprövade metoder som vi vet fungerar.

Vid våra uppdrag använder vi en specialbyggd tvättbil som är fullt utrustade med allt vi behöver för att kunna utföra våra rengöringsuppdrag. Oavsett om vi ska rengöra fasader, tak eller ta bort klotter använder vi alltid miljögodkända kemikalier som är skonsamma mot miljön.

Vi har god erfarenhet och kunskap av att tvätta fasad med högtryckstvätt oavsett om vi tvättar tegelfasad, putsade fasader eller plåtfasad. Vi har även kunskap och erfarenhet för tvättning av soprum, tak, garageuppfarter och murar mm.

Specialister på rengöring med högtryck

Fasadmetoder är stationerade i Stockholm och vi hjälper fastighetsägare att få rena och snygga fasader fria från smuts och vanprydande klotter till en rimlig kostnad, utan att skada husets fasad eller omkringliggande miljö.

Vi utför även andra former av tvättningar enligt våra kunders önskemål som taktvätt, klottersanering, rengöring av sten och markplattor, soprum, sopstationer och murar mm.

Intresserad av offert på tvättning av fasaden?

Är du intresserad av en offert? Vi sanerar och tvättar det mesta när det gäller nedsmutsning som:  klotter, färger, oljespill, etc. från i stort sett alla olika typer av ytor. Kontakta oss för förslag på åtgärder samt offert. 

Du kan ringa oss direkt på telefon: 08-730 10 10 eller fylla i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan.

    Detta hjälper oss att förhindra skräppost. Tack!

    Har du problem med illaluktande soprum eller sopstation?

    Förutom fasader så utför vi även tvättning av soprum och sopstationer som ofta ger en illaluktande och ofräsch miljö som fastighetsskötaren har svårt att underhålla. Efter en högtrycksrengöring kan vi även hjälpa dig med att måla och behandla fasad, tak, golv och väggar vid behov.a